HFL producten

Solution spray

Hét product voor gebruik van schimmelnagels

Kan gebruikt worden bij brokkelige en verkleurde nagels. Solution spray draag bij aan  gezonder uitziende nagels en ondersteunt en beschermt voor een optimaal herstel van de nagel

Mede kan de spray gebruikt worden op de huid. Bijvoorbeeld wanneer men de voeten of huid niet goed heeft afgedroogd na het douchen of zwemmen en de huid dus rood en gevoelig kan worden. De spray naakt de huid en nagels goed schoon

Solution spray kan in de schoenen gebruikt worden en ter preventie wanneer u blootvoets een ruimte betreedt.

Laat de nagel tot een natuurlijke dikte frezen bij uw pedicure, laat zoveel mogelijk broze of losse nageldelen weghalen. Spray uw nagel 2x per dag met de HFL solution spray. Solution spray wordt vaak in combinatie met Dadi Oil gebruikt.

De eerste veranderingen zijn te zien binnen 6-12 weken. Dit is afhankelijk van de hoedanigheid van de schimmelnagel. Er moet rekening worden gehouden met het feit dat een teennagel gemiddeld 12 maanden nodig heeft om uit te groeien.

Dermoleen Cream

De HFL Dermoleen verzorgende Cream biedt een aangename en effectieve cosmetische verzorging voor de droge huid. Tevens wordt de crème vaak als bodylotion gebruikt. De Dermoleen Cream verzorgd een goede ph waarde en is vochtregulerend. De Dermoleen Cream is uitstekend te gebruiken over het gehele lichaam.

Heeft u een droge, ruwe en rode gevoelige huid, dan kunt u dit product perfect combineren met een tweede product van HFL: Roselan Balm.

Roselan Balm

HFL Roselan Balm is een intensief werkend product voor de cosmetische verzorging van de droge huid, kloofjes, eeltplekken, droge vlekken, en de rode gevoelige huid over het gehele lichaam. Deze zalf ondersteunt het herstellend vermogen van de huid, en verzorgd de diepere huidlagen met behulp van je eigen lichaamsvocht.

Heeft u een droge, ruwe of rode gevoelige huid dan kunt u dit product perfect combineren met een tweede product van HFL: Dermoleen Cream. Voor de meest optimale en effectieve werking van deze crème op de voeten, verdient het dragen van katoenen sokken aanbeveling.

Dermazink Cream

Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid door middel van een unieke combinatie van medische honing en zincoxide. 

Dermazink Cream is een vriendelijke en effectieve crème die het herstellend vermogen van de huid ondersteunt. Het verzacht, is niet vet, dringt goed in de huid, droogt plekken en voelt koel aan. 

Te gebruiken bij:

  • Schrale of gesprongen huid
  • Verzorging bij wratten
  • Luieruitslag
  • Jeugdpuistjes
  • Rode huid
  • Vochtige bultjes
  • Verzorging van littekens

Toepassing:

  • Tweemaal daags aanbrengen
  • Bij verzorging van wratten goed inmasseren
  • Indien nodig afplakken

Contra-indicaties:

  • Niet gebruiken bij overgevoeligheid van een van de ingrediënten

Het mag gebruikt worden door diabetici, bij zwangerschap en het geven van borstvoeding.