Relax Body & Feet       

Even ontspannen, een moment voor jezelf 

Wellness relax behandeling                      De ultieme verwenbehandeling voor uw voeten

Behandeling bestaat uit:

  • Voetbad
  • Voetscrub
  • Voetmasker
  • Voetmassage
  • Paraffinebehandeling


Buiten dat we onze voeten wassen en soms een voetencrème aanbrengen, doen we niet genoeg. Onze voeten hebben heel wat te verduren, onze schoenen zijn niet altijd het beste voor onze voeten, moeten ons gewicht dragen, en soms een veelvoud daarvan als we werken of sporten of bij een stevige wandeling. 

Zowel zomer als winter is het belangrijk om goed voor ze te zorgen. Daarom is een uurtje ontspanning voor je voeten geen overbodige luxe.

Deze aangename behandeling is een uitstekende manier om stress te bestrijden. Voor mensen met o.a. wintertenen, droge voeten, pijnlijke gewrichten is deze behandeling uitstekend geschikt. 

Een paraffinebad of een masker laat de huid weer heerlijk zacht aanvoelen. Een scrub/peeling zorgt er voor dat de huid grondig, doch mild wordt gereinigd, zorgt voor een goede doorbloeding en verwijdert afgestorven huidcellen. 

Ik werk met Camille Wellness Footcare met Aloë Vera en olijven, dit biedt perfect op elkaar afgestemde producten voor de relax behandeling. De waardevolle ingrediënten uit Aloë Vera beschermen en veranderen de huid, en de aangename geur kweekt een atmosfeer van ontspanning en welbehagen. 

Voor thuis is het mogelijk om de verzorgende producten te bestellen. Het is ook leuk om deze producten cadeau te geven. De Wellness Relax behandeling of delen van de behandeling zijn ook te combineren met een pedicurebehandeling. 


De Wellness Relax behandeling is niet alleen leuk om te geven, maar ook super leuk om te krijgen. 

Gun jezelf dat moment van rust en maak vandaag nog een afspraak. 

TIP: cadeaubon